Fabienne Trommelen

Ik ben Fabienne Trommelen en ben in 2010 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit Leiden. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als basispsycholoog deed ik de GZ-opleiding in Rotterdam en sindsdien werk ik met veel plezier als GZ-psycholoog in de volwassenen- en ouderenzorg. Wat ik mijn werk zo leuk vind maken is dat ik elke keer weer op zoek mag gaan naar wat het beste past bij degene tegenover me. Het blijft elke keer anders en behandeling vergt altijd maatwerk. Compassie en iemand daadwerkelijk zien en horen zonder te oordelen, zijn daarbij erg belangrijk binnen mijn behandelingen. 

Ik ben een groot voorstander van de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) wat ik niet alleen een therapievorm vind, maar ook vooral een leefwijze die ik zelf probeer toe te passen. Daarnaast maak ik regelmatig gebruik van EMDR. Tot slot heb ik me recent via een korte opleiding verder verdiept in psychische klachten tijdens de zwangerschap, kraamperiode of fertiliteitstrajecten, angst voor bevallen of traumatische ervaringen tijdens de zwangerschap, bevalling of kraamtijd.

 


Opleidingen

Naast mijn universitair masterdiploma en GZ-diploma, heb ik de basiscursus schematherapie, basis- en vervolgcursus ACT (acceptance and commitment therapie) en de basis- en vervolgcursus EMDR gedaan.   Recent volgde ik de cursus Psyche en Zwangerschap bij de RINO-groep Utrecht. 

 

Lidmaatschap

Ik sta ingeschreven in het BIG-register (29919148625) en heb ik een persoonlijke AGB-code (94061722).

Verder ben ik lid van twee beroepsverenigingen, namelijk de LVVP (Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten) en de VEN (Vereniging EMDR Nederland). 

In 2019 ben ik gevisiteerd door de LVVP op basis van de kwaliteitskenmerken van deze vereniging. Naar aanleiding daarvan heb ik onderstaand keurmerk ontvangen, wat geldig is voor 5 jaar.  
Karen van Erven

Werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

karen@psychologiepraktijktrommelen.nl

Ik ben Karen van Erven en in 2008 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Tilburg. Sinds die tijd ben ik werkzaam bij een GGZ-instelling en heb ik een aantal basisopleidingen gevolgd. In 2017 heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Als behandelaar werk ik samen met cliënten aan hun hulpvraag en probeer ik altijd af te stemmen op iemands persoonlijke verhaal, eigenschappen, valkuilen en kwaliteiten. 

 


Opleidingen

Naast mijn universitair masterdiploma en GZ-diploma heb ik de basiscursus cognitieve gedragstherapie en interpersoonlijke psychotherapie en de basis- en vervolgcursus EMDR gedaan. Ook heb ik recent de basiscursus ACT afgerond. 

 

Lidmaatschap

Ik ben lid van de LVVP (Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten) en sta ingeschreven in het BIG-register (19923440625) en heb ik een persoonlijke AGB-code (94103669).

 


Natalie van der Worp

Werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag

natalie@psychologiepraktijktrommelen.nl

Mijn naam is Natalie van der Worp en ik ben GZ-psycholoog. Ik heb 10 jaar gewerkt bij psychologiepraktijken met eerste- en tweedelijns verwijzingen. Ik heb zowel gewerkt met kinderen, jeugd en volwassenen. Vervolgens werkte ik enkele jaren als regiebehandelaar met psychiatrische cliënten in een gevangenis en binnen de forensische GGZ. 

 

Als behandelaar vind ik het belangrijk dat de cliënt weer de regie krijgt over zijn eigen kwaliteiten, mogelijkheden en valkuilen. Ik werk samen met de cliënt om de behandeling zo passend mogelijk te maken en tools aan te reiken zodat de cliënt hierin de toekomst zelf mee aan de slag kan gaan.

 

Ik gebruik vaak elementen uit de cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie. Indien passend zet ik EMDR in. Ik heb met name behandelervaring met ontwikkelingsproblematiek, depressies/somberheid, trauma en problemen binnen de persoonlijkheid (emotieregulatie en identiteit). 

Opleidingen

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg als Kind- en Jeugdbasispsycholoog en in 2014 als GZ-psycholoog. Aanvullend heb ik de basiscursus EMDR gevolgd. Recent heb ik de basisopleiding ACT met veel plezier gevolgd. 

Lidmaatschap

Ik ben lid van de LVVP (Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten) en sta ingeschreven in het BIG-register (39918850425). Daarnaast heb ik ook een persoonlijke AGB-code (94061032). 

Anneke Stoop

Werkzaam in de avond voor de ACT-training

anneke@psychologiepraktijktrommelen.nl

Ik ben Anneke Stoop en ben ACT-therapeut en POH-GGZ. Mijn hele werkende leven ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg, na de opleiding HBO-Verpleegkunde te hebben gedaan. Sinds 2013 ben ik als praktijkondersteuner GGZ in verschillende huisartsenpraktijken aan het werk. Binnen Psychologiepraktijk Trommelen geef ik de Voluit Leven training. 

 

In mijn werk vind ik het belangrijk om naast de cliënt te staan en samen op zoek te gaan naar wat diegene nodig heeft om tot acceptatie of verandering te komen. Verbinding en humor zijn hierin belangrijke waarden voor mij. Mijn motto is: 'als je de wind niet kan veranderen, verander dan de stand van de zeilen.'

Opleidingen

Allereerst heb ik de opleiding tot verpleegkundige gedaan (HBO-V). Later deed ik de opleiding tot praktijkondersteuner GGZ en volgde ik de basis- en vervolgopleiding ACT (Acceptance and Commitment Therapy), waarop ook de Voluit Leven training is gebaseerd. 

Gerdy de Roest

Werkzaam op maandagochtend en donderdag

gerdy@psychologiepraktijktrommelen.nl

Ik ben Gerdy de Roest en sinds 2008 werkzaam als psycholoog. Ik heb in Nijmegen Neuro- en Revalidatiepsychologie gestudeerd en vanwege mijn interesse voor ons brein en de invloed hiervan op onze gedachtes, gevoelens en gedrag heb ik ruim 10 jaar in het ziekenhuis gewerkt als psycholoog op de afdelingen medische psychologie en psychiatrie. In het ziekenhuis heb ik dan ook mijn GZ-opleiding afgerond. Na ruim 10 jaar heb ik de overstap gemaakt naar de vrijgevestigde praktijk.

Sinds kort combineer ik mijn huidige werkzaamheden met een functie als neuropsycholoog in het Amphia ziekenhuis in Breda. Kernwaarden binnen mijn werk als psycholoog zijn: oprechtheid, verbinding, humor, compassie en aandacht voor de wisselwerking tussen lichaam en geest. Het is elke keer weer een mooie zoektocht naar hetgeen iemand nodig heeft om zijn/haar hulpvraag te beantwoorden en om in dit zoekproces te kunnen ondersteunen. 

Opleidingen

In 2008 ben ik afgestudeerd als basispsycholoog en in 2016 heb ik mijn GZ-opleiding afgerond. De therapievormen die ik gebruik zijn Acceptance and Commitment Therapy (ACT-basisopleiding en -vervolgopleiding), EMDR (basis- en vervolgopleiding), Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en ik werk met elementen vanuit de kortdurende schematherapie (Strength Based Scheme Therapy). 

Lidmaatschap

Ik sta ingeschreven in het BIG-register (BIG-nummer: 99921148925) en daarnaast heb ik een persoonlijke AGB-code: 94102509. Verder ben ik aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP). 

Claire Thorn

Werkzaam op woensdag

claire@psychologiepraktijktrommelen.nl

Mijn naam is Claire Thorn en ik ben sinds 2017 werkzaam als psycholoog, waarvan de laatste jaren als GZ-psycholoog. 

Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk om samen op zoek te gaan naar wat het best aansluit om aan jouw hulpvraag te beantwoorden. Mijn uitgangspunt is dat iedereen expert is van zijn eigen leven en ik leg dan ook de focus op wat voor jou waardevol en van betekenis is. Ik help je graag meer inzicht te krijgen, maar ben van mening dat jij uiteindelijk het best kan beoordelen wat voor jou werkt. 

In mijn werk maak ik gebruik van elementen uit de cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en waar nodig EMDR. 

 

Naast mijn werk bij Psychologiepraktijk Trommelen ben ik werkzaam bij Surplus, waar ik behandeling en diagnostiek verricht bij ouderen. 

Opleidingen

Ik ben in het bezit van een masterdiploma psychologie (klinische psychologie en arbeids- en organisatiepsychologie). Na mijn studie heb ik de GZ-opleiding afgerond. Ook heb ik diverse cursussen gevolgd, zoals Oplossingsgerichte Therapie en de basiscursus EMDR en heb ik de de basiscursus ACT gedaan. 

Lidmaatschap

Ik sta ingeschreven in het BIG-register (59930868125) en heb een persoonlijke AGB-code (94111392). Daarnaast ben ik lid van de VEN (Vereniging voor EMDR Nederland) en van de LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten).

Babs Verduijn

Werkzaam in de avond voor de ACT-training

babs@psychologiepraktijktrommelen.nl

Ik ben Babs Verduijn en werkzaam als ACT-trainer. Naast mijn werk als trainer, ben ik werkzaam als POH-GGZ (praktijkondersteuner) in verschillende huisartsenpraktijken in de regio. Ik ben afgestudeerd als HBO-verpleegkundige. Ik ben daarna gaan werken in de GGZ en heb hierbij op verschillende afdelingen voor volwassenen ervaring opgedaan. Sinds 2015 werk ik als POH-GGZ en heb ik me geschoold in ACT. 

 

 

In mijn werk vind ik het een voorrecht om mee te mogen kijken met de ander. Samenwerken op basis van vertrouwen, oprechtheid en betrokkenheid en zo zorgen dat diegene weer regie terugkrijgt. Hierbij is ACT erg helpend omdat het zich richt op acceptatie en milder zijn naar jezelf. Mijn motto is: volg je hart. 

Opleidingen

MDGO-VP, HBO-verpleegkunde, POH-GGZ en ACT.

 

Sanne van den Brandt

Werkzaam  op dinsdag, woensdag (digitaal)

sanne@psychologiepraktijktrommelen.nl

Mijn naam is Sanne van den Brandt. In 2007 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Tilburg en in 2009 als orthopedagoog aan de Universiteit van Utrecht. Na mijn studies ben ik als kinder- en jeugdpsycholoog werkzaam geweest en heb ik vooral ervaring opgedaan met het doen van diagnostiek. In deze periode ben ik erachter gekomen dat ik er de voorkeur aan geef om met volwassenen te werken. Vanaf 2013 tot 2021 ben ik werkzaam geweest als POH-GGZ bij een huisartsenpraktijk. Daar begeleidde ik mensen kortdurend bij de klachten die zij ervoeren en de problemen waar zij tegenaan liepen. Ik heb mij gespecialiseerd in enkelvoudige slaapproblemen. Ook heb ik mij laten bijscholen in Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Dit is een vrij nieuwe vorm van gedragstherapie waarbij ik met de cliënt kijk hoe hij/zij op een andere manier kan omgaan met moeilijke gevoelens, gedachtes en omstandigheden. Daarnaast kijk ik met de cliënt naar wat hij/zij echt belangrijk vindt in het leven om hier vervolgens meer ruimte voor te creëren. ACT is een hele praktische, concrete en actieve methode. 

 

Ik werk uitsluitend digitaal in de vorm van videoconsulten. Dit geeft zowel mij als de cliënt veel vrijheid en flexibiliteit, onder andere omdat er geen reistijd is. Daarnaast kan het ook prettig zijn om in je eigen vertrouwde omgeving te zijn wanneer je aan de slag gaat met jezelf. Mijn ervaring is dat videoconsulten net zo persoonlijk en effectief zijn als de consulten die face-to-face plaatsvinden. Daarnaast bied ik consulten in de avonduren wat mogelijk nog meer flexibiliteit brengt. 

 

Cliënten en collega's omschrijven me als open, eerlijk, direct en betrokken. Ik vind het telkens weer een uitdaging om naast de cliënt te gaan staan en samen te ontdekken wat voor hem of haar werkt met een gepaste dosis humor. 

Adinda Charleston

Werkzaam op donderdag

adinda@psychologiepraktijktrommelen.nl

'Wat als je mag denken wat je denkt, je mag voelen wat je voelt en je mag zijn wie je bent'. Ik ben GZ-psycholoog en een groot fan van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). In mijn behandelingen zul je daar dan ook altijd stukjes van tegenkomen. Ik vind het belangrijk om mensen zoveel mogelijk in hun kracht te zetten en loop graag een stukje met je mee wanneer het leven even iets anders loopt dan je zou willen. 

Naast mijn werk bij Psychologiepraktijk Trommelen ben ik werkzaam bij Kentalis, waar ik diagnostiek en behandeling bied aan mensen met een auditieve beperking. 

 

Opleidingen

In 2009 ben ik afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Ik ben opgeleid tot ACT-master en heb o.a. de basiscursus EMDR gedaan. 

Lidmaatschap

Ik sta ingeschreven in het BIG-register (39929796225) en heb een persoonlijke AGB-code (94113310). Daarnaast heb ik de registratie NVO Basis Orthopedagoog & NVO Basisaantekening Diagnostiek (lidnummer: 8839).

Ludy Peeters

Werkzaam op dinsdag en vrijdag

Ik ben Ludy Peeters. Mijn hele werkende leven heb ik in loondienst werkgevers ondersteund met officesupportwerkzaamheden. Superleuk werk! Ik werkte op de verkoopbinnendienst en deed werkvoorbereiding. Ik was de rechterhand van een directeur en een bedrijfsleider. Ik deed secretariële werkzaamheden en was een kei in iedereen achter z'n broek aanzitten. Ik was van de planning, van de voorraad, van de feestjes en nog veel meer. 

 

In mei 2021 heb ik besloten om al deze ervaring  in te gaan zetten om op ZZP-basis ondernemers te ondersteunen en ben ik mijn bedrijf 'Met Ludy' gestart. Binnen Psychologiepraktijk Trommelen ondersteun ik Fabienne met allerlei administratieve werkzaamheden. Je kunt me o.a. aan de telefoon krijgen of mailtjes van mij ontvangen. Verder verricht ik mijn werkzaamheden vooral achter de schermen.