Contact

Aanmelden kan via deze button:

In verband met afwezigheid van ons secretariaat is de praktijk van 10 juni 2024 tot en met  24-06 telefonisch niet bereikbaar. Wel kunt u met ons contact opnemen via onderstaand contactformulier. Aanmelden kan via de aanmeldknop (hierboven). 

 

Telefonisch is de praktijk beperkt bereikbaar, omdat wij meestal in gesprek zijn. We willen je dan ook vragen zoveel mogelijk per mail contact met ons op te nemen voor algemene vragen. Dat kan via het onderstaande contactformulier. Je kunt dan ook een verzoek doen om telefonisch contact. Op dinsdag en vrijdagen is de praktijk telefonisch bereikbaar tussen 9.00-11.00 uur. (Behalve dinsdag  11-6 en 18-6 en vrijdag 14-6 en 21-6) Je kunt dan bellen op: 06-11856258.

 

Ben je al cliënt bij ons, gebruik dan het cliëntportaal voor vragen of opmerkingen of de contactgegevens van je eigen behandelaar.  

Contactformulier

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bezoek- en postadres

 

Psychologiepraktijk Trommelen

Bredaseweg 108A, sectie 11

4902 NS Oosterhout

 

Ingang via Bredaseweg

 

Voor een routebeschrijving via Google Maps klik hier.

 

De praktijk bevindt zich op het bedrijventerrein van TRICORP. Voor de routebeschrijving voor op het terrein zelf, zie hieronder. 

 



Op het terrein van Tricorp hebben zo'n 90 ondernemers hun eigen ruimte en er bevinden zich verschillende gebouwen. Psychologiepraktijk Trommelen zit in het hoofdgebouw en is op meerdere manieren te bereiken. De makkelijkste is via de ingang via Sectie 11 (zie hierboven rood omcirkeld) die zich aan de achterkant van het hoofdgebouw bevindt. Als u via de hoofdingang vanaf de Bredaseweg (zie grote pijl hierboven) bij het terrein bent aangekomen, rijdt u rechts of linksom het hoofdgebouw heen tot ongeveer het midden van het hoofdgebouw. Daar kunt u parkeren en via de rode deur de trap opgaan naar de eerste verdieping. Vervolgens kunt doorlopen tot u bij een zitje komt met een tafel en bank. Daar kunt u plaatsnemen tot u door een van de collega's wordt opgehaald. 

 

Let op: de praktijk is alleen per trap bereikbaar. Mocht dat problemen geven, dan horen we dat graag tijdig, zodat we een alternatief kunnen zoeken. 

Download
Routebeschrijving Psychologiepraktijk Tr
Adobe Acrobat document 358.3 KB