Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden. Er opent vervolgens een beveiligd formulier waar we je enkele vragen laten invullen. Na verzending komt dit formulier bij ons binnen, waarna we z.s.m. contact met je opnemen voor een afspraak. 

Let op: vanaf februari 2020 is het niet mogelijk je aan te melden als je niet via Zorroo komt. Dit i.v.m. zwangerschapsverlof van Fabienne Trommelen. Op haar naam staan de contracten met zorgverzekeraars en bij de meeste verzekeraars worden andere behandelaren zeer beperkt toegestaan op zo'n contract. Ook voor coaching (en dus zelf betalen) geldt dat aanmelding momenteel niet mogelijk is. Bij terugkomst is dit wel weer mogelijk. De precieze datum hiervan is nog niet duidelijk. 

Contact

Telefonisch is de praktijk zeer beperkt bereikbaar, omdat wij meestal in gesprek zijn. Daarnaast is er tijdelijk minder bezetting wegens de afwezigheid van de praktijkhouder i.v.m. zwangerschapsverlof.

We willen je dan ook vragen zoveel mogelijk per mail contact met ons op te nemen voor algemene vragen. Dat kan via het onderstaande contactformulier. Je kunt dan ook een verzoek doen om telefonisch contact.

 

Ben je al cliënt bij ons, gebruik dan het cliëntportaal voor vragen of opmerkingen. 

 

Toch liever meteen telefonisch contact? Elke dinsdag tussen 15.30 uur en 17.00 uur is er telefonisch spreekuur. Je kunt dan bellen op: 06-11856258. Op dinsdag 31 maart vervalt het telefonisch spreekuur. 

Contactformulier

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bezoek- en postadres

 

Psychologiepraktijk Trommelen

Bredaseweg 108A, sectie 11

4902 NS Oosterhout

 

Voor een routebeschrijving via Google Maps klik hier.

 

De praktijk bevindt zich op het bedrijventerrein van TRICORP. Voor de routebeschrijving voor op het terrein zelf, zie onderstaand document. 

 


Download
Routebeschrijving Psychologiepraktijk Tr
Adobe Acrobat document 92.1 KB